Ortahisar Belediyesi hizmet binası etrafındaki pazarkapı ticaret alanları satışa çıkıyor.

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pazarkapı yeni yaşam alanında yapımı tamamlanan 61 adet dükkân,16 ofis,29 konut satışa çıkarılıyor.

Ortahisar Belediyesi’nin yürüttüğü'' Pazarkapı Mahallesi Yeni Yaşam Alanı'' Projesi’nde yapımı tamamlanan 61 adet dükkan,16 ofis açık artırma usulü ile satılacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Pazarkapı da oluşturulacak olan belediye hizmet binası ve yeni yaşam alanının da bulunan 77 adet işyerinin  Ortahisar’ın yeni ticaret merkezi haline geleceğini söyledi. Başkan Genç, "Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Ticaret  Projesi kapsamında yapılan 77  adet işyeri  açık artırma usulüyle satılacak. Pelitli den sonra Pazarkapı Ticaret Alanı da yeni bir ticaret merkezi konumunda olacak. Yeni yaşam alanındaki Ortahisar Kaymakamlık ve Ortahisar Belediye Hizmet Binası yeşil alanlar, sosyal donatı alanları ile yeme ve içme mekânları buranın cazibesini daha da artıracaktır. Ve şehrimizin yeni bir ticaret üssü haline gelecektir. Satışlar 19 Temmuz Perşembe günü Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda saat 10.00’da gerçekleştirilecek” dedi.

2 Temmuz 2018