Genç'ten 10 Kasım mesajı

Genç'ten 10 Kasım mesajı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Genç mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. Yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum.

İstiklâl mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakârlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklâl mücadelemizi cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

Vefatının 82. yıl dönümünde cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum.

TARİH : 09 Kasım 2020

ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞITRABZON VALİLİĞİSAĞLIKLI ŞEHİRLER2020 Gelir Tarifesi