Genç'ten Kadir Gecesi Mesajı

Genç'ten Kadir Gecesi Mesajı

Ortahisar  Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GençKadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin gecesini kutladı.

RAMAZAN ayının sonuna yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Genç , "Öncesi rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş ayı olan Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bir yandan da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini karşılamanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Yüce Allah'ın ‘Bin aydan daha hayırlı’ diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan Kadir Gecesi’ne erişmenin manevi huzurunu yaşamaktayız. Şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Bu vesileyle başta çok değerli hemşirelerimin, halkımızın ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, tüm insanlık için esenlikler diliyorum."

31 Mayıs 2019