Hızlı Menüler

Hizmet 1

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 2

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 3

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git

Hizmet 4

Detaylı açıklama

Git
TRABZON
ORTAHİSAR BELEDİYESİ
×
KAMU KURUMLARI İLE ORTAK YÜRÜTÜLEN İŞLER Doğalgaz ProjesiPrestij Caddelerin Düzenlenmesi

ORTAHİSAR BELEDİYESİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERİ DÜZENLEDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı Konserinde konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon’u, her köşesinde kültür ve sanat programlarının yapıldığı, sokaklarından müzik tınıları yükseldiği bir kent haline getirmek istediklerini belirterek, “Trabzon’u sadece belli salonlarda etkinliklerin yapıldığı bir kent olmaktan çıkarıp, bütün sokaklarından güzelliklerin, sanatın, kültürün, müziğin yansıdığı sergi alanları oluşturalım istemiştim. Bu güzel etkinliği, bu güzel alanda yaparak bunun ilk adımını atmış olduk” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen konsere katıldı. Kahramanmaraş Caddesi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Kaya herkesin bayramını kutladı. Konsere Başkan Kaya’nın yanı sıra CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Celal Akaç, Ernul Arslan, Mustafa Özer İskender ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser alanına gelen vatandaşlara Türk bayrağı, çocuklara da balon dağıtıldı. 

BAŞKAN KAYA: “BU GÜZEL KENTE, BU TÜR ETKİNLİKLER YAKIŞIR. BUGÜN BUNUN İLK ADIMINI ATTIK”
Trabzon’u, her köşesinde kültür ve sanat programlarının yapıldığı, sokaklarından müzik tınıları yükseldiği bir kent haline getirmek istediklerini hatırlatan Başkan Kaya, “Trabzon’umuz bir Cumhuriyet kenti. Trabzon’umuz Büyük Önderimiz Atatürk’ün malvarlığını milletimize bağışladığı bir kent. Trabzon, Ekrem İmamoğlu’nun kenti. Murat Çalık’ın kenti. Dolayısıyla bu güzel kente bu tür etkinlikler yakışır. Belediye Başkanı olduğumda, “Bir özlemim var. Bu kentin sokaklarından müzik tınıları yükselsin istiyorum” demiştim. Çünkü bu kent, bir kültür-sanat kenti, bir tarih kenti, bir turizm kenti. Sadece alanlarda, sadece belli salonlarda etkinliklerin yapıldığı bir kent olmaktan çıkarıp bu kentimizin bütün sokaklarından güzelliklerin, sanatın, kültürün, müziğin yansıdığı sergi alanları oluşturalım istemiştim. Bugün bunun ilk adımını attık ve belki de Trabzon’da ilk defa bu güzel etkinliği, bu güzel alanda yapmış olduk. Hepinize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Bu büyük zaferi bize armağan eden, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ve bu topraklar için canını veren bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum” dedi.

SOLİSTLER İLKAY YAVUZ VE ALEYNA ÇOLAK, SEVİLEN ŞARKILARI SESLENDİRDİ 
Konserde İlkay Yavuz; ‘Ömrüm’, ‘Türkiyem Cennetim’, ‘Bu Benimki Sevda Değil’, ‘Ey Özgürlük’, ‘Ölürüm Türkiyem’ ve ‘10. Yıl Marşı’nı Aleyna Çolak ise; ‘Aleni Aleni’, ‘Nefesin Nefesime’, ‘Yiğidim Aslanım’, ‘Hoş Gelişler Ola’, ‘Memleketim’ ve ‘Parla’ isimli şarkıları seslendirdi. Alanı dolduran vatandaşlar, söylenen şarkılara eşlik etti.
Konserin sonunda katılımcılarla birlikte İzmir Marşı’nı söyleyen Başkan Kaya, solistlere çiçek takdim etti, vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirdi.